دنیای مطالب کامپیوتر و دانلود قهوه

دنیای مطالب کامپیوتر و دانلود قهوه
اطلاعات نرم افزار اطلاعات سخت افزار و بازی و خبر و اینترنت و دانلود + دنیای مجازی  
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
اول من و لینک کنید نام لینک من برای قرار گیری در وبلاگ شما (دنياي كامپيوتر و دانلود  قهوه) حالا خودتون رو از طریق لینک هوشمند لینک کنید





تیـــم برنرز لی یکی از طرفداران دوآتشه و سرسخت باز نگهداشتن فضای جهانی وب بوده که به واقع تا امروز هم باز بوده است. بخشی از این فضا به مالکان داده ها اختصاص دارد. آنچه جالب است روش استدلال لی برای چگونگی باز بودن این فضاست. لی به یان کتز گزارشگر گاردین می گوید: کامپیوتر من درک بسیار بالایی از حالات فیزیکی، از آنچه می خورم و از مکان هایی که در آنجا هستم، دارد.
گوشی موبایل وقتی در جیب من است می فهمد چقدر ورزش کرده ام یا چه تعداد پله را بالا یا پایین رفته ام و حتی چیزهای بیشتر از این. کتز استدلال های مخترع وب را این گونه جمع بندی می کند: بهره برداری از این اطلاعات می تواند خدمات بسیار مفیدی به هر شخصی ارائه دهد؛ سرویس های خدماتی بسیار بزرگ. در حالی که به لحاظ منطقی همچنان که جواب های بسیاری در مورد سودمندی این سرویس ها مطرح است سوالات زیادی هم مطرح می شود. به راستی این سرویس ها چگونه خواهند بود؟
معمولا افراد تمایل دارند در مورد داده ها و حریم خصوصی و آنچه در این میان می گنجد منفی نگر باشند. مثلا عنوان می کنند داده های شما نیاز به محافظت دارد یا باید در مورد اطلاعات و داده ها یتان نگران باشید. اگر در موتور جستجوی گوگل، کلمه داده های شخصی را تایپ کنید با سرفصل هایی که کلماتی نظیر نگرانی، اعتماد، حریم خصوصی، سرقت اطلاعات و از این قبیل، برخورد خواهید کرد. معمولا فرض افراد بر این است که داده های آنها باید از دیگران پنهان بماند، چراکه در نهایت از روی آنها می توان به هویتشان پی برد.
در مجموع از نظر برنرز لی مفهوم بهره گیری از داده، تغییر گزاره ارزش در مفهوم اطلاعات شخصی است. او مفهوم جدیدی از داده های دیجیتال به عنوان ابزاری که بیانگر ارزش مستقیمی از تولیدکننده آن است تعریف کرده است؛ البته نه به عنوان سایه ای از هویت بلکه به عنوان اطلاعاتی که دارای ارزش علمی است. در این زمان که ما در مقطع مهمی از دنیای دیجیتال و فرهنگ باز هستیم تعریف دوباره و چارچوب بندی مجدد حریم خصوصی به عنوان یک ساختار، لازم و ضروری است. با توجه به تعریف هلن نیسنباوم از حریم خصوصی و عمومی، وجود اطلاعات بیشتری راجع به افراد به شکل اتوماتیک نمی تواند چیز بدی باشد. شاید بتوان با رعایت اصول انتقال داده مردم را چه به شکل فردی و چه به شکل گروهی تشویق کرد که اشتراک گذاری بیشتر به معنی رسیدن به چیزهای خوب بیشتر است. چارچوب برنرز لی در امتداد و گسترش نظرات همان افراد بالاست که هدف آن ارائه راهی است برای قدرت دوباره دادن به کاربران به گونه ای که در مورد مراقبت از خود دیجیتالی شان بیشتر بدانند


دوست عزيز نظر يادت نره☺☻
اگر از مطلب خوشتان آمد و برای شما مفید بود نظر دهید و در نظزر سنجی ما شرکت کنید

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ یک شنبه 7 آبان 1391برچسب:, ] [ 9:40 ] [ مجید ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

سلام به همه اگه مطالب وبلاگ رو دوست داشتین نظر یادتون نره راستی تو نظر سنجی هم شرکت کنید ممنون میشم تشکر از همه
امکانات وب